Брошура
Повеќе

KС Сервис е компанија со основна дејност за професионални хаусмајсторски услуги (техничко одржување) во станбени и деловни објекти од страна на професионални техничари со повеќегодишно работно искуство

Сервис,

КС

24/7

Ваш сервис

Професионалноста, посветеноста и искуството е она што не става на чекор пред конкуреницијата. Препуштете ја грижата за вашиот дом на тимот на КС Сервис.

Сервис,

КС

24/7

Ваш сервис

Вистинското решение за вашиот дом!

Сервис,

КС

24/7

Ваш сервис

Добијте ги најдобрите услуги

КС Сервис  е водечка компанија за услуги за сервисирање и одржување на имот со докажанa извонредност. Нашиот тим се состои од високо квалификувани и лиценцирани професионалци кои се специјализирани за одржување и управување со имот. Како доверлив и искусен провајдер во индустријата, нашата компанија е  посветена на испорака на врвни решенија за одржување на имотот приспособени да ги задоволат Вашите специфични потреби. Во нашето  досегашно работење успешно опслуживме бројни клиенти во различни индустрии, вклучувајќи ги комерцијалните, станбените и индустриските сектори.

ВОДОИНСТАЛАТЕРСКИ

УСЛУГИ

СТОЛАРСКИ

УСЛУГИ

ЕЛЕКТРИЧАРСКИ

УСЛУГИ

БРАВАРСКИ

УСЛУГИ

ХИГИЕНИЧАРСКИ

УСЛУГИ

ДОПОЛНИТЕЛНИ

РАБОТНИ

УСЛУГИ

Scroll to Top